Kolkend Assen - Preuvenement & Uitmarkt

Heerlijk struinen in de Gouverneurstuin en je laten verleiden door al het lekkers en moois wat Assen biedt! Deze twee dagen kan iedereen volop genieten. Diverse standhouders zullen de Gouverneurstuin omtoveren tot een waar walhalla. Ook Bibliotheek Assen zal haar plek hier innemen. Nieuwsgierig? Mis het niet!

30 augustus 2014 11:00 - 22:00

Kolkend Assen - Preuvenement & Uitmarkt

Heerlijk struinen in de Gouverneurstuin en je laten verleiden door al het lekkers en moois wat Assen biedt! Deze twee dagen kan iedereen volop genieten. Diverse standhouders zullen de Gouverneurstuin omtoveren tot een waar walhalla. Ook Bibliotheek Assen zal haar plek hier innemen.

31 augustus 2014 11:00 - 17:00

Kolkende Taal met Hans Dorrestijn

Deze zondagmiddag zullen er wederom bekende gasten bij presentatrice Diana de Groot aan tafel zitten om te praten over hun favoriete boek. Te gast zijn o.a. Hans Dorrestijn en Wanda Bommer. Met weer een prikkelende column van onze vaste columnist Marcel Möring en natuurlijk een muzikaal optreden

31 augustus 2014 13:45 - 15:00

RTV Drenthe: Kolkende Taal

Vandaag zie je de uitzending van Kolkende Taal. Het programma met bekende gasten die over hun favotiete boek praten is vorige week opgenomen in de eigen tv-studio van Bibliotheek Assen. RTV Drenthe zendt het programma om 10/12/14 en 16 uur uit en is vanaf dat moment ook te bekijken op de website van Bibliotheek Assen.

7 september 2014 10:00 - 10:50

Dagje De Nieuwe Kolk

Een warm welkom voor senioren in Bibliotheek, Centrum Beeldende Kunst en Theater. Een Dagje De Nieuwe Kolk begint met een ontvangst waarbij koffie en thee geserveerd wordt. Hierna volgen er creatieve workshops in zowel het Centrum Beeldende Kunst als de Bibliotheek. Tussen de middag bieden we een heerlijke lunch aan en tot slot is er in het theater een concert van de bekende zangeres Carola Smit.

18 september 2014 10:30 - 15:30
Volgende pagina »