Cadeaubon


Met de cadeaubon geef je een vriend(in), familie, collega of relatie toegang tot meer dan een miljoen titels: boeken, e-books, luisterboeken, tijdschriften, cd's, dvd's, games.

Dit cadeau opent de deuren van alle bibliotheken in de provincie Drenthe. Lenen, reserveren en terugbrengen kan bij alle Drentse bibliotheken. En je geeft met deze bon voor een bibliotheekabonnement ook nog eens korting op diverse culturele activiteiten. 

Leuke cadeautip.....
Aanleidingen genoeg om iemand te verrassen met een bon voor een abonnement: moederdag, vaderdag, Sinterklaas, Kerst of Valentijn, voor de vakantie, een verjaardag, examen, zieke, een geboorte, jubileum, trouwdag, afscheid van een collega, bij een verhuizing of zomaar. 

Waar te koop?

Er zijn 2 varianten:
- een Basis abonnement voor € 48.-
- een Groot abonnement voor € 59,50 
Meer informatie over deze abonnementen 

De cadeaubon is te koop bij de balie van de bibliotheek en inwisselbaar bij de Asser bibliotheekvestigingen. De cadeaubon is onbeperkt geldig. Met de cadeaubon en op vertoon van een geldig legitimatiebewijs kan de ontvanger zich inschrijven als lid voor een jaar. Na deze periode beslist  hij/zij of het abonnement wordt verlengd.