Kranten en tijdschriften

 

Tijdschriften

De bibliotheek heeft een abonnement op diverse tijdschriften: opinieweekbladen, sport- en autobladen, vrouwentijdschriften, jeugdbladen enz. De nieuwste nummers liggen in de bibliotheek om te lezen, de oudere nummers worden uitgeleend.

Kranten

Ook is de bibliotheek geabonneerd op meerdere dagbladen. De actuelen kranten kun je in de bibliotheek lezen. Wanneer je op zoek bent naar een ouder krantenartikel, kun je terecht op de computers in de bibliotheek.

PressReader - digitaal kranten en tijdschriften lezen

De bibliotheek biedt PressReader aan. PressReader is een databank met duizenden dagbladen en tijdschriften in zo'n 60 talen. Elke dag kun je via de PressReader-app de nieuwste kranten of tijdschriften downloaden en later thuis of onderweg lezen.

Kranten én tijdschriften!

PressReader bevat binnen- en buitenlandse kranten, zoals Wall Street Journal, The Daily Telegraph, International Herald Tribune, Le Figaro, El Mundo, Handelsblatt en voor het Nederlandse taalgebied NRC en De Telegraaf! Daarnaast vind je er ook bekende tijdschiften als Top Gear, Paris Match, PC Format, PC Gamer, Science Uncovered, Digital Camera World, Health Food Guide en Classic Cars. Lees meer