Kinderfeesten

Kom naar het JackLab en maak met elkaar een robot of een 3D-print! De kinderen op je feestje zullen er nog lang over napraten. En je krijgt als jarige ook nog een kadootje.

Je kunt voor je kinderfeestje kiezen uit de volgende workshops:

 

1: LEGO WeDo

Tijdens je verjaardagsfeest in het JackLab ga je aan de slag met legoWeDo! Professor Jack en zijn medewerkers dagen je uit om met behulp van een iPad en verschillende sensoren verschillende modellen te bouwen, te programmeren en allerlei acties te doen. Laat een robot rijden en stoppen voordat hij van de trap valt! En wat gebeurt er als jij je hand voor de sensor houdt? Er is genoeg te ontdekken tijdens een vrolijk feest! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

2: Little Bits

Little bits is echt iets voor uitvinders! Je kunt er van alles mee maken… Wat voor uitvinding zou jij wilen doen? Een lamp die alleen aangaat in het donker? Of zou je een anti inbraak alarm op je tas willen? In deze workshop spelen we met electronica en sensoren om je wildste uitvindingen mogelijk te maken. Neem je camera of telefoon mee om de uitvindingen te filmen (de little bits kunnen helaas niet mee)!! Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

 

3: 3D Printen

3D printen, weet jij al precies wat dat is? De jarige mag een 3D print uitkiezen van een website, deze zetten we direct aan zodat hij klaar is aan het eind van het feestje. Zo kan iedereen direct zien hoe je een 3D printer bedient. Het leuke is natuurlijk: hoe teken je nou zelf in 3D? Dat ga je daarna leren. Alle ontwerpen worden aan het eind van de workshop verzameld. Deze printen we in de loop van de week uit en kun je later ophalen! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

4: Laseren

Natuurlijk laseren we eerst allemaal even een feestmuts! Daarna is er tijd om een eigen ontwerp te maken op de computer: Wat zou jij willen laseren? Een pokemon of juist een naambord voor op je slaapkamerdeur? Denk hier maar vast over na! Tijdens de workshop helpen we je om je ontwerp laserklaar te maken! Geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar.

 

Tarieven

 Workshop   Lego WeDo Little Bits 3D Printen Laseren
         
Pakje drinken X X X X
Koekje X X X X
Kadootje voor de jarige X X X X
Zakje Chips X X X X
         
Kosten (tot 10 kinderen) € 125,00 € 125,00 € 150,00 € 150,00
Extra kind (tot max. 15 kinderen) € 12,50 € 12,50 € 15,00 € 15,00
Extra's        
Etagére vol lekkers (3 laags) € 15,00  € 15,00  € 15,00  € 15,00

 

Laat ons weten welke workshop jouw feestje compleet maakt!

Wat leuk dat je erover nadenkt om een feestje in het JackLab te houden. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.