BoekenFEST'17

1 februari 2017
700 x bekeken

Laat je verrassen door een festival bomvol schrijvers, optredens en muziek op zaterdag 11 maart in DNK: het BoekenFEST'17!

Optredens schrijvers
Auteurs Heleen van Royen, Arthur Japin, Peter Buwalda, Maarten Spanjer, Marjan Berk en Bert Natter, treden - naast vele andere bekende schrijvers - vanaf 20.00 uur op, op verschillende locaties in DNK. Bekijk de plattegrond om jouw favoriete optreden op te zoeken.

Literaire kookles
Schrijver Abdelkader Benali en zijn vrouw Saida Nadi Benali (bekend van televisie) brengen je in een literaire kookshow het meest heerlijke uit de literatuur.


Blind dates
In het gebouw is een speciale kleedkamer te vinden, waarin je op blind date gaat met de auteurs. Egbert Hovenkamp II ontvangt je en brengt je in contact met de schrijver die zich in deze kleedkamer voorbereid op het volgende optreden. Zoek de kleedkamer op en laat je verrassen!

TV uitzending Kolkende Taal Late Night
Diana de Groot presenteert een speciale uitzending van Kolkende Taal. Tijdens het festival gaat ze in gesprek met de aanwezige schrijvers. De uitzending wordt live uitgezonden via RTV Drenthe.

Swingende afterparty
Het BoekenFEST’17 wordt afgesloten met een spetterende afterparty tot in de late uurtjes. Kom napraten, borrelen en genieten van een swingend optreden verzorgt door Mellow in de Nivo Noord Foyer. 

Bibliotheek geopend tot 23.00 uur
Geïnspireerd geraakt door de auteurs? Neem dan deze avond gelijk een boek mee!


BoekenFEST'17 op zaterdag 11 maart vanaf 19.30 uur in De Nieuwe Kolk
RESERVEER HIER SNEL JE TICKET(S)

Terug naar blog