Honderd dagen gratis lidmaatschap voor nieuwe leden

13 april 2017
727 x bekeken

De bibliotheek in Assen bestaat 100 jaar en dat vieren we met een mooie jubileumactie. Want voor wie nog niet lid is heeft de bibliotheek in de periode van 15 april tot 15 mei een cadeau. Voor elk jaar dat de bibliotheek bestaat, ontvang je eenmalig één dag lidmaatschap gratis. Dit levert je maar liefst 25% korting op de abonnementsprijs op. Kortom, word lid en vier het 100-jarige bestaan mee!

Mis deze kans niet en maak op voordelige wijze kennis met wat Bibliotheek Assen allemaal te bieden heeft. En dat is veel, want naast het lenen van boeken, tijdschriften etc., kun je gratis of met korting meedoen aan verschillende evenementen; zoals de Zinderend Zonnige Zomerworkshops, de Derde Dinsdag en het BoekenFEST.

Actievoorwaarden

De 100 dagen gratis worden aangeboden als eenmalig 3 maanden gratis lidmaatschap bij een jaarabonnement van Bibliotheek Assen en geldt bij zowel het Basis abonnement van € 48,00 als bij het Groot abonnement van € 59,50. De korting wordt verrekend als 25% korting en dit betekent dat u een Basis abonnement afsluit voor slechts € 36,00 en een Groot abonnement voor slechts € 44,65. De actie loopt van 15 april tot 15 mei 2017. Deze actie is alleen geldig voor nieuwe leden, indien je de laatste drie maanden geen lid bent geweest van de Bibliotheek van DNK. 

Bij de Informatiebalie van DNK sluit u eenvoudig uw abonnement met korting af! Online inschrijven is ook mogelijk via bibliotheekassen.nl/lidworden, de korting wordt dan automatisch gehanteerd. 

Terug naar blog