Met 50% korting naar festival Zomerzinnen

10 mei 2017
615 x bekeken

Zomerzinnen is het grootste literatuurfestival van het Noorden. De 11e editie van het festival vindt plaats op zaterdag 17 en zondag 18 juni in Amen. Het thema dit jaar is 'het hoogste woord'. Gedurende twee dagen zijn er optredens van grote schrijversnamen in tenten, op een buitenpodium, in een schaapskooi en in een boerenschuur. Naast literatuur speelt ook muziek een belangrijke rol in het programma en is er een aantrekkelijk randprogramma met workshops, straattheater en horeca. 

Artiesten en schrijvers die optreden zijn o.a. Ursul de Geer, Bert Wagendorp, Auke Hulst, Marcel Möring, Ester Naomi Perquin, Jan van Mersbergen, Ernst Jansz, Aafke Romeijn en Jan Rot. 

Data: zaterdag 17 en zondag 18 juni

Tijden: zaterdag van 16.00 - 23.00 uur (vooraf is er een literaire wandeling), zondag van 11.30 - 18.00 uur 

Prijs: toegang tot het festivalterrein is gratis, tickets voor optredens zijn € 20,- per dag. Een passe partout voor alle betaalde optredens kost € 30,-. Speciaal voor leden van de bibliotheek is er een kortingstarief van 50% op een passe partout. Dit betekent een passe partout voor € 15,-. Hiermee heb je toegang tot alle betaalde optredens en de lezing van Peter d’Hamecourt (let op: hier geldt wel vol is vol). De passe partout met korting is aan te schaffen via de website van Zomerzinnen en aan de kassa van het festival op vertoon van je lidmaatschapskaart van de bibliotheek.

 

 

 

Terug naar blog