Feestelijke Seizoenspresentatie

12 mei 2017

Tijdens deze feestelijke presentatie van het nieuwe culturele seizoen ’17-’18 maakt u kennis met het gloednieuwe aanbod van DNK. Als bezoeker hebt u de absolute primeur en krijgt u na afloop van deze avond de nieuwe DNK-brochure mee naar huis. Programmeur Annelies Klunder licht het programma toe, verbeeld in diverse uiteenlopende previews: Rayen Panday, één van de meest gewilde namen in de cabaretwereld op dit moment, laat zich deze avond van zijn beste kant zien. The Brothers Timisela  spelen voor tjokvolle grote zalen en we zijn heel trots dat ze ook deze avond bij ons te gast zijn. De multitalenten van Piepschuim zorgen voor feestelijk en muzikaal plezier en Opera2Day, vertegenwoordigd door sopraan Lucie Chartin, geeft een oorstrelend voorproefje op komend seizoen. Arno van der Heyden praat dit en nog veel meer op zijn vertrouwde, charmante wijze aan elkaar.

Smakelijke tapas vooraf
Voorafgaand aan deze seizoenspresentatie kunt u onze nieuwe TheaterTapas boeken voor slechts € 15,95 (excl. drankjes) per persoon. Tijdens het eten kunt u, geheel in Spaanse sferen, genieten van de live muziek van Ache Cubano. De inloop voor de tapas is vanaf 17.45 uur. Een smakelijke manier om (hernieuwd) kennis te maken met dineren in ons theatercafé!

Word Vriend van DNK
De reguliere kaartverkoop start op zaterdag 20 mei. Wanneer u Vriend van DNK wordt kunt u echter als eerste tickets reserveren voor uw favoriete voorstellingen vanaf 17 mei! Bovendien geniet u als Vriend van DNK van extra kortingen, waaronder een groot bibliotheek-abonnement voor de prijs van een basis abonnement. Meer informatie en voordelen vindt u op dnk.nl

Reserveer hier uw kaarten voor dinsdag 16 mei

Datum: dinsdag 16 mei