Tweedehands boekverkoop 12 daagse

23 mei 2017

Heerlijk snuffelen tussen de oude boeken en net dat ene exemplaar vinden die je graag mee wil nemen op vakantie. Dat kan tijdens de grootse boekverkoop van de Bibliotheek in DNK. Dit keer een boekverkoop van dagen lang!

Bibliotheek DNK ververst iedere week haar collectie, zodat er bij elk bezoek nieuwe titels klaar staan. Dat betekent dat de bibliotheek af en toe ook afscheid moet nemen van oude bekenden. Van 12 tot en met 24 juni is er daarom een tweedehands boekverkoop in De Nieuwe Kolk. Een mooie gelegenheid om goedkoop boeken in te slaan voor de vakantie!

Kom
tijdens de openingstijden van DNK heerlijk snuffelen tussen de afgeschreven boeken en vind dat ene exemplaar die je graag mee wil nemen op vakantie! Al deze oude titels worden aangeboden voor mooie prijzen. De boeken zijn te koop voor €1,00 per stuk en 6 voor €5,00. Daarnaast is er een speciale collectie met nieuwe boeken en toptitels te koop voor €2,50.