Exclusieve tickets voor bibliotheekleden

26 mei 2017

Al ruim 70 jaar speelt de toneelvereniging uit Diever in het schitterende Openluchttheater van de Dieverse bossen stukken van Shakespeare. Dit jaar wordt het verhaal van ‘De Getemde Feeks’ gespeeld. Het boeiende verhaal gaat over de zoektocht naar geschikte mannen voor de twee dochters van een zakenman uit Padua, de wilde Katharina en de brave Bianca. Maar hoe kan de kwade Katharina ooit aan een man komen als alle mannen voor haar op de vlucht slaan? Op een dag arriveert ene Petruchio uit Verona en hij wil dit klusje wel klaren. Zal het hem gaan lukken om de feeks te temmen?

Het Shakespearetheater
Het Shakespeare Theater is een openluchttheater dat plaats biedt aan 1.000 bezoekers. Het podium bevindt zich in het midden van het theater, waardoor het spel zich tussen de bezoekers afspeelt en het contact tussen spelers en bezoekers intensiever wordt. Ongeveer 60 spelers en figuranten doen mee aan deze voorstelling. Ga naar www.shakespearetheaterdiever.nl voor meer informatie.

Voor de voorstelling nog even een hapje eten?
Bij 't Keernpunt in Diever geniet je van een speciaal Shakespeare-arrangement: een driegangendiner voor de speciale prijs van € 20,-. En ook het Landhotel Diever laat je genieten van een driegangen Shakespare-arrangement voor € 29,50.
Alleen op vertoon van je ticket en vooraf reserveren (vol = vol). Na het diner ontvangt u een overheerlijk zakje Engelse drop voor tijdens de voorstelling.

De kaarten voor de voorstelling voor bibliotheekleden zijn helemaal uitverkocht. Er zijn nog wel kaarten te koop via de reguliere verkoop.