Het Pauperparadijs

7 juni 2017

Ooit van Het Pauperparadijs gehoord? Een indrukwekkend theaterspektakel, opgevoerd in het mooie Veenhuizen. De theatervoorstelling is gebaseerd op de gelijknamige bestseller van Suzanna Jansen. Een prachtig verhaal over arm en rijk, de liefde, het leven en alle obstakels van dien. De Bibliotheek geeft 2 kaarten weg voor de voorstelling op 21 juli 2017.

Houd je van een uitdaging?

Dan is deze winactie echt iets voor jou. Er is namelijk in elke gemeente van de provincie Drenthe een boek van Het pauperparadijs verdwenen. Om elk verdwenen boek zit een gouden wikkel. Het enige wat je hoeft te doen, is een van deze speciale edities terugvinden en de kaarten zijn voor jou!

Hoe maak je kans?

Vrijdag 9 juni worden er gedurende de dag hints gegeven. Iedere gemeente krijgt 3 keer een eigen hint. Deze hints leiden jou naar het verdwenen boek.

• De 1e hint wordt rond 11.00 uur openbaar gemaakt op de Facebookpagina van Bibliotheek Assen. Het is dus belangrijk dat je deze in de gaten houdt.
  • De 2e hint wordt rond 13.00 uur openbaar gemaakt in het radioprogramma Anouk in de Middag van RTV Drenthe. Anouk in de Middag staat helemaal in het teken van de actie.
  • De 3e hint wordt ook bij Anouk in de Middag openbaar gemaakt. Dit gebeurt rond 14.00 uur. Blijf dus luisteren naar RTV Drenthe.

Alle hints komen na bekendmaking op deze pagina te staan. Je kunt de hints dus altijd hier raadplegen.

HINT 1: Deze locatie heeft met de TT te maken.

Hint 1

HINT 2: Hier ontstond Assen omheen.

HINT 3:
Deze metalen motor ronkt nooit.

HET BOEK IS GEVONDEN!!!

Actievoorwaarden

Hier vind je de actievoorwaarden.