Nieuwe website DNK.nl

21 juni 2017

Nadat op 1 januari 2017 Bibliotheek Assen en Theater/Bioscoop De Nieuwe Kolk zijn gefuseerd, komt er nu ook één website. Deze zal een samensmelting zijn van de websites bibliotheekassen.nl en dnk.nl.

Vanaf donderdag 29 juni staat de nieuwe website op dnk.nl online en kunnen gasten van bibliotheek, theater en bioscoop op één plek terecht voor alles omtrent voorstellingen, films, activiteiten, nieuws, en boeken en media. Om de nieuwe website te lanceren zal dnk.nl op woensdag 28 juni offline zijn. Op deze dag kunt u online tijdelijk geen tickets kopen, maar wij staan voor info en bestellingen graag voor u klaar via 088 012 8888.

Boeken reserveren en verlengen via dnk.nl

Wil je je bibliotheekzaken regelen, dan kun je met je gebruikersnaam en wachtwoord van de bibliotheek als vanouds inloggen via dnk.nl. De knop hiervoor vind je onder boeken & media. Daarnaast kun je alle bibliotheekactiviteiten terugvinden onder de menuknop agenda & tickets. Voorlopig blijft bibliotheekassen.nl bestaan, maar geleidelijk zal deze verdwijnen.

Nieuw wachtwoord voor Mijn Account op dnk.nl

Gasten met een account op de huidige website van dnk.nl zullen automatisch worden overgezet naar het nieuwe systeem. Er zal echter wel een nieuw wachtwoord aangevraagd moeten worden. Dit kun je doen door op de knop nieuw wachtwoord te klikken en vervolgens je e-mailadres in te vullen. Je ontvangt dan in je e-mailbox een link waarmee je een nieuw wachtwoord kunt aanmaken.

Vragen
We zullen natuurlijk trachten om dit alles zo gestroomlijnd mogelijk te laten verlopen en staan je bij al je vragen graag te woord om je waar nodig verder op weg te helpen. Met de nieuwe website kunnen we je als zeer gewaardeerde gast van bibliotheek, theater en bioscoop, vanaf één centrale locatie nog beter informeren over al het moois dat de nieuwe organisatie DNK te bieden heeft.

Eén DNK, één uitstraling, één website en een mooie toekomst voor bibliotheek, theater en bioscoop!