Wie is Professor Jack?

Ken je professor Jack al? En heb je gehoord over zijn laboratorium? Nachtenlang zit hij er soms, in zijn JackLab. Daar werkt hij dan aan nieuwe uitvindingen. Want die helpen hem verder op zijn moedige tocht door een onbekende, mysterieuze wereld.

Professor Jack werd geboren vlák voor het nieuwe millennium begon, in de tijd dat je een telefoon alleen gebruikte om te bellen en apps nog niet bestonden. In die tijd werden nieuwe technieken bedacht en niemand wist eigenlijk goed hoe je die kon gebruiken. Een pratende koelkast? Lasers? Een magnetron waarmee je kunt bellen? 3D-printen? Led lampen die je met je telefoon kunt aanzetten? Hoezo? Waarom? Professor Jack zag meteen hoe onmisbaar deze nieuwe technieken zouden zijn om verder te komen in je leven.

Wat doet Professor Jack?

Professor Jack is altijd op zoek naar nóg nieuwere techno kennis en skills. Dat doet hij in de digitale wereld en in zijn laboratorium waar jij hem kunt helpen. Soms komt hij even langs in het JackLab en kun je met hem op de foto. Een andere keer verschijnt hij op de grote Touchtafel. Of op het scherm van je iPad. Als je van bijzondere, nieuwe dingen houdt, zoals sensoren, of Lego WeDo 2.0 of als je graag projecten maakt met Little Bits dan zit je goed bij Professor Jack. In zijn JackLab word je als vanzelf slimmer en het is nog spannend en leuk ook!

Voor wie?

Wil je weten voor wie Professor Jack allemaal klaarstaat en waarom je absoluut langs moet komen in zijn laboratorium? WELKOM DOOR PROFESSOR JACK!